top of page

Even Voorstellen!

Praktijk AVA is opgericht door Stefanie. Met als doel mensen op weg te helpen in de moeilijke periodes van het leven. Zodat je met hernieuwde kracht en moed de toekomst tegemoet kan gaan.  Daarnaast ben ik een groot voorstander van het ontdekken van je eigen unieke talenten en het inzetten van creativiteit. Juist ook in gespannen en onzekere tijden is het belangrijk om ruimte te maken voor creativiteit en te ontdekken wat jij kan.

Stefanie

Oprichtster Praktijk AVA
Psycholoog Volwassenen (18+)
& Kunstenaar

Aangenaam! ik ben Stefanie. In 2014 afgestudeerd als psychologe aan de Universiteit van Tilburg en een ware creatieveling. 

Mijn verlangen is om anderen te zien staan in hen eigen kracht. Om het vertrouwen terug te geven in wie zij zijn, waar ze voor staan en wat ze kunnen. Door dit verlangen heb ik de studie Psychologie opgepakt. 

Na mijn studie heb ik de schilderskunst ontdekt en help ik ook anderen om hen eigen talenten te ontdekken. 

Opleidingen

- Cognitieve Gedragstherapie

- Acceptance and Commitment Therapie

- Kennis van KOP-methodiek en Interpersoonlijke Psychotherapie (IPT)

Doelgroepen

BasisGGZ 18+ (angst, depressie, rouw, burn-out, trauma, etc.)

Revalidatie, zowel volwassenen als kinderen

Dementie 

Licht verstandelijke beperking

IMG-20200525-WA0027 (2).jpg
IMG-5069.jpg

Tamar

Pedagoog en Kindercoach
 

Hoi, ik ben Tamar en ik ben afgestudeerd als pedagoog. Ik help kinderen om weer steviger en gelukkiger in het leven te staan. 

Vanuit mijn jarenlange ervaring met het werken met kinderen, heb ik een passie ontwikkeld om kinderen verder op weg te helpen. Dit doe ik o.a. door zelfredzaamheid en een positief zelfbeeld te stimuleren. 

Opleidingen

- Cognitieve Gedragstherapie voor kinderen

- Kennis van Speltherapie

Doelgroepen

- Kind- en Jeugd tot 23 jaar.

Ativo 3.png

Over AVA

AVA heeft in verschillende talen verschillende betekenissen. Een van die betekenissen van AVA is ´Leven´. Daar staat de praktijk ook voor; om weer leven in je leven te blazen. Zodat je met hernieuwde kracht en moed het leven weer tegemoet kan gaan. Dat je weer tot leven én tot bloei komt.

Ontmoet ons
Missie en Visie
bottom of page