top of page

Even Voorstellen!

Praktijk AVA is in 2020 opgericht door Stefanie. Met als doel mensen op weg te helpen in de moeilijke periodes van het leven. Zodat je met hernieuwde kracht en moed de toekomst tegemoet kan gaan.  

Lees meer over onze visie

Stefanie

Praktijkeigenaar Praktijk AVA
Psycholoog Volwassenen (18+)
& Kunstenaar

Aangenaam! Ik ben Stefanie en in 2014 afgestudeerd als psychologe aan de Universiteit van Tilburg. Mijn verlangen is om anderen te zien staan in hen eigen kracht. Om het vertrouwen terug te geven in wie zij zijn, waar ze voor staan en wat ze kunnen. Wegens dit verlangen heb ik praktijk AVA opgericht in 2020. 

Ik help jou graag mentaal verder in de moeilijke periodes van het leven. Het kan zijn dat je last hebt van depressie, verminderd zelfvertrouwen, angst, burn-out of hsp. Of misschien ga je door een moeilijke periode heen door rouw of door lichamelijke klachten. Ik ben er graag voor je. Door mijn ervaring en kennis van verschillende technieken help ik jou verder. De behandeling wordt geheel op jou aangepast. Iedereen is anders en verdient zijn eigen unieke behandeling. Bepakt met mijn integriteit, puurheid en humor help ik jou om tot nieuwe inzichten te komen. Door de inzet van inzicht gevende en praktische tools help ik jou in jouw ontdekkingsreis om weer tot bloei te komen. Aan het eind van de dag is er niets mooiers dan te zien dat iemands lasten afvallen en weer vrij kan bewegen.

Opleidingen

- Cognitieve Gedragstherapie

- Acceptance and Commitment Therapie

- Schematherapie

- Kennis van KOP-methodiek en Interpersoonlijke Psychotherapie (IPT)

Doelgroepen

BasisGGZ 18+ (angst, depressie, trauma..)

Rouwbegeleiding en burn-out klachten

Revalidatie, zowel volwassenen als kinderen

Dementie 

Licht verstandelijke beperking

IMG-20200525-WA0027 (2).jpg
IMG-5069.jpg

Tamar

Pedagoog en Kindercoach
 

Hoi ik ben Tamar en ik ben afgestudeerd als pedagoog. Ik help kinderen om weer steviger en gelukkiger in het leven te staan.

Vanuit mijn jarenlange ervaring met het werken met kinderen, heb ik een passie ontwikkeld om kinderen verder op weg te helpen. Dit doe ik onder andere door zelfredzaamheid en een positief zelfbeeld te stimuleren, omdat dit onmisbaar is voor een goede -en gezonde mentale ontwikkeling.

Ik help kinderen die last hebben van depressieve klachten. Ik stimuleer een actieve leefstijl en help bij het verminderen van negatieve gedachten en het stimuleren van positieve gedachten.

Ik help kinderen die last hebben van angstklachten. Hierbij leg ik de nadruk op het verminderen van dwangmatige handelingen, het verminderen van negatieve gedachten die de angst in stand houden, het stimuleren van positieve gedachten en we gaan actief aan de slag om angsten te doorbreken aan de hand van een actieve leefstijl.

Ik help kinderen om een positief zelfbeeld op te bouwen. Ik leg de nadruk op het leren kennen van de eigen wensen en behoeften  en ik help kinderen om op een gezonde manier grenzen te leren stellen.

Bepakt met mijn geduld, mijn 

Opleidingen

- Cognitieve Gedragstherapie voor kinderen

- Kennis van Speltherapie

Doelgroepen

- Kind, jeugd en jongvolwassenen tot 23 jaar.

Ativo 3.png

Over AVA

AVA is een praktijk die zich richt op de geestelijke gezondheid van jong tot oud. Wij richten ons op lichte tot matige problematiek. Met onze kennis en vaardigheden helpen we de ander om weer tot leven en bloei te komen. Daar staat AVA ook voor. Om hoop en leven aan te reiken aan de mensen die dachten het verloren te hebben.  

 

Praktijk AVA is gefundeerd op het christelijke geloof. Onze boodschap is gefundeerd op de bijbelse boodschap van geloof, hoop en liefde.

Hoop doet leven.

Ontmoet ons
Missie en Visie
bottom of page