top of page

Wachttijd schatting 2-4 weken

Vergoeding mogelijk

Behandeling

Welkom bij Praktijk AVA. Het doormaken van een moeilijke periode is niet gemakkelijk. Het kan zijn dat je niet weet hoe jij er verder mee om moet gaan. Hulp van iemand buiten je eigen kring kan jou helpen om jou weer verder op weg te helpen.

Bij Praktijk AVA geloven wij dat iedereen uniek en krachtig is. Door omstandigheden, keuzes of ervaringen kunnen wij dit soms uit het oog verliezen. Wij helpen jou graag verder om weer hoop, vertrouwen, veerkracht en moed te hebben.

Vanaf het eerste moment nemen wij de tijd voor jou. Samen kijken wij naar wat jij wilt bereiken. In de gesprekken kijken wij wat bij jou past en doen wij opdrachten en oefeningen waar jij zelfstandig mee aan de slag kunt gaan.

Wij hopen dat de tools die jij aangereikt krijgt vrucht mogen dragen. Dat zij jou verder helpen op jouw levenspad en dat jij jouw kracht gaat (her)ontdekken.

Werkwijze

WERKWIJZE & BEHANDELING

Bij je aanmelding probeer ik binnen 24 uur telefonisch of via de mail contact met je op te nemen. Tijdens het telefoongesprek kunnen we al kennis met elkaar maken en bespreken wat jij nodig hebt. Jij staat centraal! 

1. Een telefonische gesprek

Tijdens de intake wordt er verder in kaart gebracht waar je mee zit en wat je zou willen bereiken. Aan het eind van de intakegesprekken wordt met jou bekeken hoe wij daar invulling aan gaan geven en stellen we een plan op.

2. Intakegesprek

Tijdens de behandeling gaan we aan de slag. Er is voldoende afwisseling tussen gesprekken, oefeningen en opdrachten.  Wij spreken samen af om de hoeveel tijd het volgende gesprek plaats vindt. 

3. Behandeling

Het afsluitend gesprek is bedoeld om terug te blikken op de afgelopen periode. Om te zien wat er is gebeurd en te zien waar jij nu staat. Door het vast te leggen kun je altijd weer wat je hebt geleerd inzien en oppakken. 

4. Afsluitend gesprek

Blijf zelf bezig! Pas het geleerde toe in de praktijk. Ontdek meer en meer wat jouw talenten zijn en waar jij goed in bent. Bouw aan jouw herinneringen!

5. Thuis

BEHANDELOVERZICHT

Waar loop je tegen aan?

Een depressie is een aandoening op je stemming en gevoelens. Het wordt gekenmerkt als een voortdurend aanwezige sombere stemming die een langere periode aanhoudt en niet vanzelf overgaat. Lees meer over depressie.

DEPRESSIE

Ik voel me gespannen
     Ik schrik snel

Als je te kampen krijgt met een chronische ziekte of met niet - aangeboren hersenletsel verandert er veel. Je moet je aanpassen aan de veranderingen en je leven wordt opnieuw ingericht. Een chronische ziekte of NAH kunnen fysieke, cognitieve, psychische en sociale gevolgen met zich meebrengen. Lees meer over Chronische ziekte/NAH

CHRONISCHE ZIEKTE/NAH

Ik voel me nutteloos
       Ik doe er niet toe

Ik heb nergens meer zin in
     Ik heb geen fut meer

ANGST

Angst is er in vele vormen en maten. Je kunt bijvoorbeeld angst ervaren voor een bepaalde plek of voor bepaalde onderwerpen. Ook kan het zijn dat je angst ervaart in verschillende situaties en hier veel over piekert. Lees meer over angst.

Hoe moet ik nu verder?
       Ik ben zo snel moe

Met een zelfbeeld worden de overtuigingen bedoeld die wij over onszelf hebben. Negatief en positief. Bij een negatief zelfbeeld is het o.a. makkelijker om de negatieve eigenschappen te noemen dan de positieve eigenschappen.

Lees meer over laag zelfbeeld

LAAG ZELFBEELD

Hier vind je alle klachten en problemen waar je bij mij terecht kan. Staat jouw klacht er niet tussen, dan zou het toch kunnen dat ik jou kan helpen. Neem in dat geval vrijblijvend contact met mij op.

VERGOEDING EN KOSTEN

Wat kost het?

Vergoeding:

Via Caredate, een zorginstelling in de basisGGZ, kan je bij mij in begeleiding komen. Wanneer jouw hulpvraag passend is binnen het aanbod van de basisGGZ krijg je vergoeding vanuit de zorgverzekering. Je hebt hiervoor een verwijzing van je huisarts nodig. Om hiervoor in aanmerking te komen kun je je hier aanmelden of vul het contactformulier in. 

Behandeltarief Onvergoede zorg:

De individuele sessies duren standaard 50 minuten. De individuele behandelsessies bij Praktijk AVA hebben een standaardtarief van €80,-​

Betaling Onvergoede zorg:

Na elke sessie ontvang je per mail een factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen kunt voldoen.

 

 Direct aan de slag 

Wachttijden worden geprobeerd te vermijden. Als je belt of mailt om een afspraak te maken, kan je dezelfde week nog op gesprek voor een kennismakingsgesprek.

 Als je verhinderd bent 

Het kan gebeuren dat je onverhoopt verhinderd bent. Meldt dit telefonisch of per mail minstens 24 uur van te voren. Als ik je bericht minstens 24 uur vantevoren heb ontvangen wordt er geen rekening naar je opgestuurd.

Werkwijze
Hulpvragen
Kosten

Neem contact op of maak een afspraak

Afspraak

Feel free to contact me for your question. I look forward to receiving your message.

Please complete the form on the right and I will get back to your message as soon as possible.

  • stefanie_crownofroses

Praktijk AVA

Locatie Venlo:

Kind- en Jeugd, Volwassenen

Sablones, Kaldenkerkerweg 20

Locatie Nijmegen:

Volwassenen

Riverland Health Centre,

De Biezen 1

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag

09:00 - 17:00

Thank you for submitting!

bottom of page